Wordt dit uw nieuwe woning?

Plattegronden

Plattegronden

Kenmerken

Kenmerken

Foto's

Foto’s

Indeling

Indeling

Nieuweweg 56 Dordrecht

Beschrijving

© Maise, 2016

OMSCHRIJVING

Zoekt u een ruim, levensloopbestendig woonhuis of een woning met kantoor- of praktijkruimte, gelegen in een prettige, groene wijk?

Aan de Nieuweweg in Dordrecht wordt aangeboden een ruime, goed onderhouden, vrijstaande bungalow met grote praktijk/kantoorruimte uit 1993 op een perceel van 1265 m2. De woning bestaat uit twee wooneenheden: de hoofdwoning en een groot vrijstaand ‘bijgebouw’, een garage, carport, prieel en tuin met borders, terrassen, gazon en veel fruitbomen en -struiken. Het geheel is omgeven door een degelijk hekwerk met een elektrisch bedienbare toegangspoort. Op het eigen terrein is veel parkeerruimte.

De hoofdwoning is met haar netto ca. 140 m2 groter (10%) dan de andere soortgelijke bungalows in de straat. Mede door de extra hoge woonkamer (3,18 m) is het een lichte woning. Daarnaast beschikt de woning over een groot multifunctioneel ‘bijgebouw’ (90 m2), dat nu in gebruik is als extra woon- en hobbyruimte. De grote garage (35 m2) met bergzolder en een voormalig dierenverblijf bieden veel bergruimte. De hoofdwoning is geheel voorzien van vloerverwarming. Beide woonruimtes hebben hun eigen CV-installatie.

Het bijgebouw kan bijvoorbeeld worden gebruikt als extra woonruimte, praktijkruimte (de oorspronkelijke functie), aparte woonruimte voor ouders (driegeneratiewoning), au-pair of oudere kinderen, bed & breakfast of als kantoor aan huis (bedrijf is toegestaan). Een woning met zo veel woonoppervlak op de begane grond en zo rustig, groen en centraal gelegen, met zo veel privacy, is uniek te noemen.

De goed onderhouden woning is volledig geïsoleerd, waarbij de woonkamer en keuken voorzien zijn van extra isolerend glas. Schilderwerk is voor het laatst uitgevoerd in 2015 en 2016.

De Nieuweweg is een landelijk aandoend stukje Dordrecht dat heel centraal is gelegen: vijf minuten fietsen van het station, het ziekenhuis, scholen en sportaccommodaties, en ook op korte afstand van de oude binnenstad en de uitvalswegen A16 en N3. De woning ligt aan het einde van een doodlopende straat en geeft een vakantiegevoel door haar ruime en rustige ligging.

 

IN HET KORT

- Een woning waar je woont met een vakantiegevoel

- Een groot ‘bijgebouw’ met veel gebruiksmogelijkheden

- Alle gebruiksruimtes op de begane grond, dus levensloopbestendig

- Goed onderhouden en goed geïsoleerd

- Centraal gelegen, dicht bij alle voorzieningen

- Prettige buurt

 

VRAAGPRIJS

€ 650.000 k.k.

VERKOCHT

Nieuweweg 56 Dordrecht